KAPTAJN JESPERSEN INSTITUTTET ved Margrethe Neergaard

FIRMAHOLD – KONFERENCER – KURSER

Vi nyder alle godt af den fremadstormende tekniske udvikling – men samtidig er vores daglige arbejde i høj grad blevet af stillesiddende karakter.

Med andre ord: Vi sidder for meget og rør os for lidt og som nyeste forskning viser bør vi op af stolen mindst et par gange om dagen.

Netop her kan stavgymnastikken blive et fornøjeligt indslag i hverdagen og jeg opretter gerne firmahold f. eks. i tilknytning til frokostpausen, ved dagens slutning eller et andet tidspunkt der passer firma og medarbejdere.

Også ved konferencer kan deltagerne få glæden af at strække kroppen igennem ved hjælp af staven og derved friske hjernen op og øge dens modtagelighed for dagens budskab.

I forbindelse med kurser kan jeg tilbyde at kombinere en lektion i stavgymnastik med et mentalhygiejnisk foredrag og peptalk. Desuden som et nostalgisk og underholdende islæt lytter vi til kaptajnens stemme og jeg fortæller anekdoter om kaptajnens liv.

Ring til mig på 21 65 22 39 eller send en mail så vi kan aftale et møde, hvor vi sammen kan se på mulighederne tilpasset jeres medarbejderes eller kunders behov.

Lad stavgymnastikken gøre jeres konference eller kursus til en anderledes og uforglemmelig oplevelse!


Margrethe Neergaard

Kontaktdata: Telefon: 21 65 22 39, mail: kaptajnens@stavgymnastikinstitut.dk